Webinar turisme familiar i COVID-19

Al webinar turisme familiar i COVID-19 hem volgut debatre entorn a les píndoles de coneixement de turisme familiar en temps de la COVID-19que heu rebut aquestes setmanes, i generar estratègies que puguin servir-nos a tots per fer front a l’actual escenari i als que vindran en el  proper “món postcovid” que ens tocarà viure.   

També hem aprofitat el moment per donar-vos a conèixer l’estudi d’investigació sobre la destinació dels infants i els hàbits vacacionals de les famílies. Es tracta d’un treball per conèixer quins són els hàbits vacacionals de les famílies, com es fa la presa de decisions sobre les vacances, i què esperen i volen quan viatgen. 

Aquest treball ha estat realitzat per la Càtedra Extraordinària de Màrqueting i Comunicació Infantil i Adolescent de la Universitat Complutense de Madrid. Hi han treballat amb “focus grups”, entrevistant en petits grups a nens i nenes, de manera segmentada i per edats ( amb un ventall dels 6 als 11 anys). També s’han entrevistat pares i mares que tenen fills d’aquestes edats. El treball ha analitzat el comportament de famílies dels principals mercats emissors de les nostres destinacions: Saragossa, Bilbao, Barcelona, Madrid, i també de famílies del nostre entorn proper, de Tarragona. Es tracta d’un estudi realitzat abans que esclatés la COVID-19, una situació que ha canviat moltes coses. Amb tot, creiem que tenim una informació molt valuosa que no perd vigència i que ens pot ser de gran utilitat, també en aquests temps.

A continuació us deixem els materials del webinar.

Fes click aquí per veure el contingut del webinar en format vídeo.

 

Reflexions en temps de la COVID-19 Resum de tendències i debat entorn de les píndoles de coneixement de turisme familiar en temps de la COVID-19
Estudi d'investigació sobre la destinació dels infants i els hàbits vacacionals de les famílies
Programa webinar turisme familiar i COVID-19

Què necessites?