Guia de bones pràctiques per al desenvolupament de l'enoturisme familiar

 

 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona impulsa una guia de bones pràctiques amb principis i recomanacions per al desenvolupament de l'enoturisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

El treball es basa en les necessitats i tendències identificades en els estudis, jornades i tallers participatius amb el sector enoturístic organitzats en el marc de l'operació Vinya en família del PECT TurisTIC en família.

En concret, vol resumir les conclusions en l'àmbit de la caracterització de les estructures i serveis que han de definir l'enoturisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, així com enumerar elements clau que facilitin la creació de noves experiències i serveis turístics dirigits al públic familiar en els territoris del vi. 

Els continguts d'aquesta guia han estat validats juntament amb agents enoturístics de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre a través d'una sessió participativa que va tenir lloc virtualment el 16 de febrer de 2021. Cliqueu aquí per recuperar la sessió. 

Per últim, s'ha elaborat una Carta de Compromís que vol, juntament amb la guia, encoratjar i fomentar el compromís per part dels agents turístics dels territoris del vi de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre perquè posin en pràctica i promoguin aquestes recomanacions, tot coordinant esforços i voluntat en el desenvolupament de l'enoturisme familiar a les nostres destinacions. 

A continuació, us podeu descarregar tant la Guia de bones pràctiques com la Carta de Compromís.

Vídeo resum de la Guia: https://www.youtube.com/watch?v=BY0Qka5qPCM 

 

Programa sessió presentació i validació de la guia per a l'enoturisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre
Guia de bones pràctiques per al desenvolupament de l'enoturisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre
Carta de compromís per al desenvolupament de l'enoturisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

Què necessites?