Formació

Actualitza't! Consulta aquí les jornades de formació.

Formació Turisme Cat 2020

A CAUSA DE LES COMPLICACIONS DERIVADES DEL COVID-19 I SEGUINT LES RECOMANACIONS DE LES AUTORITATS SANITÀRIES, LA GENERALITAT DE CATALUNYA DESENVOLUPARÀ LES ACTIVITATS FORMATIVES A DISTÀNIA MITJANÇAT STREAMING.

La Direcció General de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme organitzen conjuntament un nou programa de cursos formatius: #formacióturismecat.

La formació va adreçada al sector turístic català amb la voluntat de contribuir a l'increment de la competitivitat, creant un nou escenari orientat a la cooperació, a la co-creació i a l'aplicació de les possibilitats d'innovació en tots els àmbits i processos de les empreses i entitats turístiques. Amb la voluntat de potenciar aquesta visió i actitud entre els professionals del sector turístic, hem configurat una oferta formativa completa i homogènia al voltant de tres vectors: innovació, transformació digital i màrqueting digital.

Itinerari 1 - Innovació
ENOTURISME ÉS TURISME: NOVES TENDÈNCIES D'ENOLOGIA I GASTRONOMIA: a distància - 7 abril (4h) 
TURISME ESPORTIU: TENDÈNCIES I ALIANCES: a distància - 15 abril (4h)
COMUNICA SOSTENIBILITAT I AUTENTICITAT DEL TEU ESTABLIMENT: a distància - 22 abril (4h) 

Itinerari 2 - Transformació digital
TRANSFORMACIÓ DIGITAL. PER ON COMENCEM?: a distància - 21 abril (4h)

Itinerari 3 - Màrqueting digital  
APLICACIONS, XARXES SOCIALS I INFLUENCERSPER DINAMITZAR EL TEU NEGOCI: a distància - 6 abril (4h)
LES MILLORS ESTRATÈGIES PER CAPTAR, OPTIMITZAR I FIDELITZAR CLIENTS: a distància - 14 abril (4h) 
ANALÍTICA WEB AMB GOOGLE ANALYTICS (Nivell bàsic): a distància - 16, 17 i 20 d'abril (12h) 
ANALÍTICA WEB AMB GOOGLE ANALYTICS (Nivell avançat): a distància - 28 i 29 d'abril i 4 de maig (12h)

Guiats per uns excel·lents professionals i formadors, que ensdonen les millors garanties, us oferim la possibilitat de conèixer noves tendències i noves possibilitats de negoci. També tindreu l'oportunitat d'obtenir la inspiració necessària per impulsar projectes innovadors i fer teletreball en xarxa (networking), construint relacions amb persones del sector que poden ajudar a incrementar el volum de negoci i generar notorietat de la vostra entitat o empresa. 

Pots consultar tota la informació i inscriure-t'hi a través d'aquest enllaç: #formacioturismecat2020
 

Formació Disseny de producte

El primer eix de treball de l'actual Pla Estratègic de Turisme de Catalunya contempla el lliurament d'una experiència turística excepcional. Per tal d'assolir aquest repte, el present curs ofereix als creadors d'xperiències turístiques les eines per poder innovar i afegir valor als productes. D'una manera interactiva i eminentment pràctica, en un format intensiu, els participants podran familiaritzar-se amb eines de màrqueting de valors i intercanviar idees amb altres creadors de producte, així com analitzar casos d'ús.

Disseny de producte: COM CREAR VALORS DINS DE L'EXPERIÈNCIA TURÍSTICA? 28 de febrer de 8:30 a 13:45 hores a l'aula 1.4. de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

Més informació i inscripcions al següent enllaç #formacioturismecat

 

Transformació digital

El Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística (LAB-IIT) del Departament d'Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona aprofundim en la temàtica de la digitalització amb un taller pràctic després de la celebració de la jornada "La transformació digital del sector turístic. Estratègia per a l'èxit". Amb aquest taller comprendrem com capturar l'oportunitat de la transformació digital. Aprendrem sobre les palanques clau que s'estan emprent per incrementar les vendes i l'experiència dels clients i coneixerem eines útils per identificar el punt de partida pel que fa a al digitalització de qualsevol organització. Treballarem amb eines, mètriques i exemples que ens permetran posar-nos a treballar immediatament i definir el nostre pla de treball.

Taller GESTIÓ DEL PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LES ORGANITZACIONS TURÍSTIQUES

- COSTA DAURADA (sessió matí) 18 desembre de 10:00 a 13:15 a l'Aula 1.4 de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV: C/ Joanot Martorell, 15 de Vila-seca

- TERRES DE L'EBRE (sessió tarda) 18 desembre de 16:00 a 19:15 a l'Aula 112 del Campus Terres de l'Ebre de la URV: Av. Remolins, 13-15 de Tortosa

Més informació i inscripcions en el següent enllaç #transformaciodigitalLABIIT

 

 

LABIIT jornada

En aquesta jornada del Laboratori i Intel·ligència Turística (LAB-IIT) del Departament d'Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, coneixerem els darrers avenços tecnoplògics i com incideixen en la transformació digital del sector turístic. Permetrà identificar l'impacte de les noves tecnologies i eines digitals en el sistema turístic i com en podem treure rendiment, a través de casos concrets que s'han adaptat amb èxit a aquest context.

Jornada LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DEL SECTOR TURÍSTIC. ESTRATÈGIA PER A L'ÈXIT 12 desembre al Castell de Vila-seca: C/ del Comte de Sicart, 67.

Pots consultar el programa i inscriure-t'hi a través del següent enllaç #transformaciodigitalLABIIT

 

 

LABIIT logotips

LABIIT jornada

El Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística (LAB-IIT) del Departament d'Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona aprofundim en la temàtica de la participació de la població local en la cadena de valor turística, amb un seminari en el que s'exposarà un cas pràctic per identificar les possibilitats en el desplegament de models per aconseguir aquesta implicació de la societat. Es crearà un espai de reflexió, debat i anàlisi entorn el model de la ciutat de Barcelona i els processos de participació en turisme; a través de la visió estratègica que aportaran els diversos ponents.

Seminari EL MODEL DE BARCELONA: UN EXEMPLE INSPIRADOR DE LA PARTICIPACIÓ EN TURISME 26 de setembre de 10:00 a 13:00 a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

Pots consultar el programa a través de l'enllaç següent: #turismeresponsableLABIIT

Visiona els vídeos de la jornada aquí

 

 

LABIIT logotips

LABIIT jornada

El Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística (LAB-IIT) del Departament d'Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, organitzem una jornada en la que es presentaran estratègies i experiències impulsades per aconseguir la implicació de la població local en la cadena de valor turística. Es coneixeran iniciatives del sector públic i privat per donar resposta a les necessitats del turistes i de la població de les destinacions a través d'accions i programes integrals amb la participació de tots els agents.

Jornada PARTICIPACIÓ DE LA POBLACIÓ LOCAL EN LA CADENA DE VALOR TURÍSTICA. COM CONSEGUIR-HO? 30 de maig a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

Pots consultar el programa a través d'aquest enllaç: turismeresponsableLABIIT

Visiona els vídeos de la jornada aquí

 

 

Formació 2019_DGT_ACT

Aquests cursos estan organitzats per la Direcció General de Turisme (DGT) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i segueixen les directrius establertes en el Pla Estratègic de Turisme de Catalunya i el Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya. El seu objectiu és contribuir a l'increment de la competitivitat de les empreses i entitats turístiques del nostre país, i per aquesta raó els cursos s'han configurat al voltant de tres vectors - la innovació, la transformació digital i el màrqueting digital- amb 3 itineraris formatius:

Itinerari 1 - Innovació en producte i servei turístic, per donar resposta als reptes actuals en la creació de productes innovadors.

Itinerari 2 - Transformació digital, per facilitar la immersió de les iniciatives turístiques en l'actual dinàmica de transformació digital.

Itinerari 3 - Màrqueting digital i comercialització, per a una òptima utilització de les noves tecnologies com a instrument de màrqueting.

Formacions que s'impartiran a la demarcació de Tarragona:

ESTRATÈGIES I PLANIFICACIÓ COMERCIAL PER CAPTAR, OPTIMITZAR I FIDELITZAR CLIENTS. 15 i 16 de maig (8 hores) als Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de Tarragona, a Taragona.

TECNOLOGIES DIGITALS PER A LA MILLORA DE L'EXPERIÈNCIA DEL CLIENT. 22 i 23 de maig (8 hores) als Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de Tarragona, a Tarragona. 

TURISME MICE PER A DESTINACIONS D'ENOTURISME. 29 de maig (4 hores) als Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de Tarragona, a Tarragona. 

MÀRQUETING DIGITAL PER AL TURISME RURAL. 13 de juny (4 hores) a la Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Tortosa. 

OPORTUNITATS DE L'SMART DESTINATIONS PER AL SECTOR TURISME. 2 i 3 d'octubre (8 hores) als Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de Tarragona, a Tarragona.

MÀRQUETING DIGITAL PER AL TURISME CULTURAL. 23 d'octubre (4 hores) als Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de Tarragona, a Tarragona. 

ALIANCES DEL SECTOR ENOTURISME I GASTRONÒMIC PER CO-CREAR NOUS PRODUCTES TURÍSTICS. 4 novembre (8 hores) a la seu d'Eurecat a Reus. 

Pots consultar tota la informació i inscriure-t'hi a través d'aquest enllaç: Formacioturismecat 2019

 

Què necessites?