SORTIDES ESCOLARS TURISTIC DAYS - VINYA EN FAMÍLIA

Treball a l’aula i sortides inspiradores per conèixer els actius turístics

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en el marc del PECT TurisTIC en família, ha posat en marxa els TurisTIC Days, sortides escolars inspiradores adreçades a l’alumnat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per descobrir diferents emplaçaments turístics del territori a través del joc i la tecnologia.

Durant els mesos de febrer i març del 2020, per grups i amb l’ajuda de tauletes, els alumnes s’han aproximat d’una manera activa i entretinguda als recursos patrimonials i naturals, a través d’activitats geolocalitzades, pistes i enigmes.

L’objectiu principal d’aquesta acció ha estat fomentar el sentiment de pertinença, el turisme respectuós i impulsar que l’alumnat de la demarcació esdevinguin ambaixadors de les destinacions Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

El celler modernista de Pinell de Brai -una de les conegudes com a Catedrals del vi- i la població de Porrera han estat els escenaris dels TurisTIC Days de l’operació Vinya en família, una de les tres que lidera el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Les sortides escolars TurisTIC Days, juntament amb l’itinerari educatiu TurisTIC Challenge, promogut també pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, busquen dissenyar el turisme familiar del futur a través de la mirada dels seus directes protagonistes i facilitar que els escolars coneguin l’activitat i els actius turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Què necessites?