Jornada Enoturisme en família a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

El 18 de novembre de 2021 ha tingut lloc al celler Buil&Giné a Gratallops la Jornada Enoturisme en família a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en el marc de l'operació Vinya en família del PECT TurisTIC en família.

La jornada Enoturisme en família a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre ha buscat el debat i l'intercanvi d'experiències sobre l’oportunitat i el potencial d’adaptar l’oferta enoturística al públic familiar i la importància de la divulgació de la cultura del vi entre els infants i joves. 
A més, s'ha volgut analitzar la innovació en la creació de productes i serveis enoturístics dirigits a les famílies com a mecanisme per diversificar l’oferta i augmentar la competitivitat dels territoris del vi de les nostres destinacions turístiques.

Convidats com David Jobé, codirector del portal Enoturista, i la Cristina Boza, responsable del departament d’enoturisme i esdeveniments de las Bodegas Valdemar a la Rioja alabesa han participat com a ponents a la jornada. D’altra banda, des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona hem presentat la iniciativa de cocreació de producte turístic amb infants “Gotims de llum entre vinyes” i el Portafolis de noves experiències enoturístiques familiars a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Per últim, s'ha debatut sobre què cal tenir en compte per desenvolupar noves experiències familiars als territoris del vi amb agents de les nostres destinacions. Els participants de la Taula Debat han estat: Sara Batalla, copropietària del celler Estol Verd, Victor Miró, propietari de l'empresa Montsant Natura, Josep Bosch, propietari del Celler Cal Menescal i Carles Civit, secretari de l'Associació Festa del Trepat i responsable de comunicació. 

Una trentena d'agents del sector enoturístic han assistit a la jornada, ja sigui en la modalitat presencial o virtual.  

Podeu consultar a continuació els materials de la Jornada:

Vídeos de les ponències de la Jornada

Vídeo resum de la Jornada 

Què necessites?