Taller d'innovació per infants: "La platja del futur"

L'operació Platja Innovadora del PECT turisTIC en família va organitzar el 15 de desembre de 2020, el Taller d'innovació per infants: "La platja del futur" als alumnes de 5è de l'Escola Castell de Calafell. Aquests alumnes van guanyar la primera edició del TurisTIC Challenge amb el projecte "Em puc banyar a la platja?" dins el repte de Platja Innovadora, proposant una APP d'informació de les platges.

Des de l'Operació Platja Innovadora, s'ha volgut escoltar la veu dels infants i oferir als nens i nenes guanyadors de l'Escola Castell de Calafell, com a futurs residents i com a principals usuaris de les platges, la oportunitat, a través d'aquest taller, de desenvolupar el seu talent a través d'eines que els ajudin a pensar, desenvolupar i comunicar les seves idees i crear conjuntament com poder millorar les nostres platges.

Algunes de les conclusions a destacar són l’important i creixent interès que els nens i nenes tenen per preservar els espais litorals incentivant activitats de voluntariat i gamificades de recollida de residus o també demanen poder tenir diferents serveis de lloguer de  material a les platges com per exemple, raquetes, préstec de llibres i contes, jocs de taula, pilotes i flotadors entre d’altres.

Les conclusions de les idees dels infants es traslladaran com informació de valor als agents públics i privats del sector turístic litoral per avançar així, cap a unes platges més connectades, inclusives, sostenibles i familiars.

Podeu veure el vídeo resum del taller en aquest enllaç:

https://youtu.be/BmBbxhS07fs

 

 

 

Què necessites?