PORTAFOLIS EXPERIÈNCIES PLATJA INNOVADORA

L'Operació Platja Innovadora del PECT TurisTIC en família, després d'haver realitzat el Programa d'acompanyament professional "Family Tourism Mentoring Sessions", presenta el Portafolis d'experiències turístiques amb 22 activitats de nova creació per gaudir en família a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

A les sessions han participat 10 agents entre administració pública i empresa privada que s'han compromès a materialitzar les seves idees incubades durant el Programa de formació online. S'han realitzat un total de 32 mentories personalitzades conduïdes pel Jaume Marín, expert en creació d'experiències innovadores i la Sílvia Trillo, fundadora de l'agència de màrqueting digital La Magnètica, experta en modelació de negocis i estratègies de màrqueting digital.

Les 22 experiències resultants ajudaràn a les empreses, entitats i municipis de costa a renovar  la seva cartera d'experiències familiars per tal d'aconseguir ser més competitius en aquests moments tan difícils i diferenciar-nos com una destinació familiar de primer ordre.

A més a més, per tal d'ajudar a empresaris i municipis a donar a conèixer aquestes noves activitats, l'Operació Platja innovadora ha encarregat la producció de diferents càpsules audiovisuals que podeu visionar en aquest canal de Youtube:

Descarrega't aquí: PORTAFOLIS D'EXPERIÈNCIES

Què necessites?