Cultura

Sí, és cert, som uns privilegiats. Tot allò que som ara mateix, ho devem als nostres avantpassats. De fet, la paraula “cultura” deriva del llatí colere, derivat de cultivar o conrear.

Pugem al DeLorean de la pel·lícula Retorn al Futur? Som-hi! La Costa Daurada podria oferir-te perfectament un viatge en el temps, des dels vestigis de la cultura prehistòrica, la petjada de la qual es pot observar a L’Espluga de Francolí o les restes iberes de Calafell, passant per l’herència romana de l’antiga Tarraco, considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sense oblidar el passat medieval a la Ruta del Cister fins al modernisme que pren vida a través de l’anomenada ruta del Paisatge dels Genis, que fa un recorregut a través del modernisme de Gaudí a Reus, de l’herència de Joan Miró a Mont-roig i de les influències de Pau Casals al Vendrell.

El 2018 és l'Any del Turisme Cultural i a la Costa Daurada t'oferim mil i una propostes per a viure la cultura testimoni de la petjada humana des de fa mil·lenis. T'hi apuntes?

Cultura

Troba totes les propostes i coneix la seva situació

Mapa: Localitza les activitats

Què necessites?