PRESENTACIÓ TRIP&KIDS

L'Operació Platja innovadora del PECT Turistic en família presenta la web-app Trip & Kids als alumnes de l'Escola Castell de Calafell 

El 16 de novembre de 2021, l'Operació Platja innovadora va organitzar juntament amb el Departament d'Innovació Turística d'Eurecat una sessió de treball als alumnes de sisè de l'escola Castell de Calafell on es va presentar la Web-app Trip&Kids, dissenyada conjuntament entre Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. En la sessió, també es va impartir un taller de prototipatge d'aplicacions mòbils.

Els infants van guanyar el repte "Platja innovadora" a la primera edició del TurisTIC Challenge amb un projecte molt visionari, crear una aplicació mòbil d'informació de les platges de Calafell. En el seu cas, l'aplicació mòbil es deia “Em puc banyar a la platja?” on s'hi podia consultar les condicions de la platja, accedir a la informació necessària sobre els serveis que s'hi troben i que alhora permeti el lloguer de serveis i la reserva d’activitats. Inclús van proposar estendre l’app a tot el litoral de la Costa Daurada. 

Donat que al PECT TurisTIC en família, ja s'estava treballant en el disseny d’una APP per les platges, que és l'Aplicació Web Trip & Kids, el jurat del TurisTIC Challenge va premiar la seva iniciativa com la més realista i innovadora.

La sessió va resultar molt interessant pels nens i les nenes i els seus docents perquè van comprovar que si es treballa en equip i amb il·lusió no hi ha res impossible. 

Els infants i els docents continuaran treballant en aquest àmbit i plantejaran el prototip d'una app mòbil per la seva escola que fomenti la recollida selectiva entre els alumnes.

Podeu veure el vídeo resum de la sessió:

https://www.youtube.com/watch?v=gd5AtgsqYgM

Descarrega't aquí: PRESENTACIÓ

Què necessites?