Estudi d'investigació "La destinació dels infants i hàbits vacacionals de les famílies"

L'estudi d'investigació sobre la destinació dels infants i els hàbits vacacionals de les famílies és un treball que té l'objectiu de conèixer com viatgen les famílies, com fan la presa de decisions sobre les vacances, i què esperen i volen quan viatgen.

Impulsat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en el marc del PECT TurisTIC en família, i realitzat per la Càtedra Extraordinària de Màrqueting i Comunicació Infantil i Adolescent de la Universitat Complutense de Madrid, aquest treball s’ha centrat especialment en conèixer l’opinió i desitjos dels infants en relació amb les vacances. Hi han treballat amb focus groups, entrevistant en petits grups a nens i nenes, de manera segmentada i per edats (amb un ventall dels 6 als 11 anys). També s'han entrevistat als seus pares i mares. El treball ha analitzat el comportament de famílies dels principals mercats emissors de les nostres destinacions a nivell estatal: Saragossa, Bilbao, Barcelona, Madrid, i també de famílies del nostre entorn proper, de Tarragona. 

Per últim, s’ha analitzat també el grau de coneixement, d’adaptació i el potencial de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre com a destinacions familiars.

Per a més informació sobre els resultats de l'estudi, descarregueu-vos el resum que trobareu a continuació.

 

Estudi investigació la destinació dels infants i els hàbits vacacionals de les famílies

Què necessites?