Creació i avaluació d'experiències enoturístiques familiars

El projecte de Creació i avaluació d'experiències enoturístiques familiars a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre finalitza amb el recull de 20 noves activitats d'enoturisme per al públic familiar a les nostres destinacions. 

Impulsat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en el marc de l'operació Vinya en família del PECT TurisTIC en família, i dirigit a cellers, allotjaments i restaurants de la xarxa d'agents de l'operació, el projecte ha comptat amb una trentena de participants que han rebut suport i acompanyament per generar noves activitats per a famílies en l'àmbit de l'enoturisme atenent les seves necessitats segons les edats dels infants i joves, posant en valor recursos com el paisatge i la cultura del vi, i incorporant, en alguns casos, noves tecnologies. 

Durant el segon semestre de l'any 2020 es va portar a terme la fase creativa de cerca d'idees a través de sessions de treball en grup, que s'han materialitzat els darrers mesos en propostes concretes a través de sessions i visites individualitzades. 

A continuació, us podeu descarregar el Portafolis d'experiències enoturístiques familiars de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

 

 

Què necessites?