Esports Senderisme

Si t’agrada caminar, la Costa Daurada també és el teu lloc ideal. La gran quantitat de senders, l’increïble bellesa del paisatge i els bons equipaments faran de les teves sortides a peu una activitat que no podràs oblidar. Les zones ideals per a fer recorreguts a peu són el Montsant i les muntanyes de Prades. Un espai digne de ser visitat és el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, emmarcat a la comarca de la Conca de Barberà, als municipis de L’Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet.

 

Senderisme

 

Què necessites per a emprendre una excursió per un Camí de Ronda?

Molt fàcil!

El kit bàsic inclou:

 • Calçat de muntanya adequat
  Hi ha trams que poden ser de pedres grans i, d’altres, de sorra fina, així com trams de pendents més pronunciades. El calçat és un element bàsic ja que resguarda la part del cos més implicada en aquest exercici: els peus!
 • Aigua
  Pots portar una ampolla d’aigua o qualsevol beguda rica en minerals per a recuperar-te de l’esforç. Mai comencis aquest tipus de sortides sense una bona provisió de líquid.
 • Gorra
  Protegir-se dels raigs del sol és bàsic. Així que t’aconsellem que portis una bona gorra o barret per a emprendre la ruta. Recorda també la crema solar!
 • Càmera de fotos
  Una experiència que no queda enregistrada només es pot reviure amb la ment. Una càmera de fotos o un mòbil poden ajudar-te a immortalitzar alguns dels paisatges més fascinants que trobis pel camí. Si vols, pots compartir les teves fotos amb nosaltres, i les enllaçarem a l’espai destinat a les nostres xarxes socials, perquè altres viatgers gaudeixin de les teves instantànies.
Senderisme en familia

Troba totes les propostes i coneix la seva situació

Mapa: Localitza les activitats
Filtrar per:
MAPA

Què necessites?