Turisme Familiar Descobrir

Visitant la Costa Daurada podràs seguir les passes de l’evolució humana. A l’Espluga de Francolí et convidem a descobrir els vestigis que ens van deixar els primers pobladors en coves prehistòriques, mentre que a la Ciutadella Ibèrica de Calafell podràs retrocedir fins a l’època dels ibers.

 

Però, si el que t’entusiasma són els nostres avantpassats romans, el conjunt romà de Tarragona, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000, et traslladarà fins aquella època en què les quadrigues i els gladiadors es donaven cita al circ i a l’amfiteatre, un dels més ben conservats del món.
Més enllà de l’època antiga, a la Costa Daurada podreu endinsar-vos en els racons més secrets dels monestirs que formen part de La Ruta del Cister: Poblet -declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1991, Santes Creus i Vallbona de les Monges, aquest darrer, ubicat a la província de Lleida.


A més, a Reus, podreu seguir les passes d’Antoni Gaudí, figura universal del Modernisme, així com el llegat de diversos arquitectes que van aixecar més d’una vintena d’edificis modernistes a la capital del Baix Camp.


Finalment, us proposem descobrir els paisatges que van inspirar grans genis com ara Joan Miró a Mont-roig del Camp, Pau Casals al Vendrell o el mateix Antoni Gaudí a Reus, seguint la Ruta del Paisatge dels Genis.


Vine a la Costa Daurada i deixa’t embolcallar per la cultura i la història d’un territori únic i espectacular.

 

Troba totes les propostes i coneix la seva situació

Mapa: Localitza les activitats
Filtrar per:
MAPA

Què necessites?