Un passeig per la Conca de Barberà

Rojals_©VilaniuRojals_©Vilaniu
MONTBLANC
VIMBODÍ I POBLET

Diuen que Rojals és el poble més alt de la Costa Daurada, quan hi arribes una alenada d'aire fresc t'acarona, perquè es troba a l'extrem nord-est de les Muntanyes de Prades: envoltat de boscos espectaculars i senders que et captivaran per a viure la natura en estat pur.

Rojals forma part del conjunt de Montblanc i el seu cor batega al centre històric. Al carrer Major descobreix l'interior de l’església de Sant Miquel hi trobaràs un enteixinat policromat que és únic. S'hi representen figures místiques i també alguns dels escuts de les famílies que més poder van tenir durant l'edat mitjana. Els coneixes?

Montblanc_©VilaniuMontblanc_©Vilaniu

Assaborir Montblanc és també gaudir dels seus dolços. Al carrer Major hi podràs comprar els Merlets, unes postres típics que tenen el nom dels merlets o rastrells que coronen, en forma de dent, la seva muralla medieval. Des de la torre de Sant Francesc recorreràs aquesta fortificació única i veure Montblanc a vista d'ocell. És ben bé una autèntica joia. Hi estàs d'acord?

No t'oblidis de visitar el Santuari de la Mare de Déu de la Serra, centre de pelegrinatge durant molts segles. Ens acompanyes a conèixer-la?

Monestir de Poblet_©VilaniuMonestir de Poblet_©Vilaniu

Des de la Serra veuràs l'entorn natural de Montblanc, un pulmó verd que arriba i enllaça fins al Bosc de Poblet; ric en alzines, vinyes, pins i un autèntic paradís per a la fauna de la Conca de Barberà, sempre protegint la joia de la corona: el Reial Monestir de Poblet, Patrimoni de la Humanitat, i un conjunt monumental únic: descobreix-lo visitant el seu claustre i també l’interior de l’església.

Museu del Vidre_©VilaniuMuseu del Vidre_©Vilaniu

Et proposem acabar el Passeig per la Conca de Barberà a Vimbodí i Poblet. Hi trobaràs un poble encantador i que manté ben viva una tradició artesanal de vidrier. Ben bé, quan el vegis al Museu del Vidre, quedaràs bocabadat.


La Costa Daurada té mil i un racons, perquè quan la vius tota, la veus tota!

Segueix-nos!

Trip and Kids Costa Daurada

Experience Catalunya

 

Descarrega't l'aplicació de mòbil:

Minube costa daurada

Platges.cat costa daurada
 

 

També ens trobareu aquí:

 

Què necessites?