Una aventura infantil dins del bosc de la Costa Daurada

Nit de les BruixesNit de les Bruixes
ALTAFULLA

És com si haguessis abandonat els nens al mig de la selva i ells tinguessin el repte de sortir-se’n superant proves en plena naturalesa. No és un malson, és més aviat el contrari, una aventura infantil divertidíssima que té un nom i el sap tothom: Jungle Trek, un parc d’oci a la Costa Daurada integrat dins del bosc.

Salta per les tirolines, intenta mantenir l’equilibri als troncs mòbils, supera el pas de l’aranya, arrapa’t a les lianes d’en Tarzan, i fins i tot fes de funambulista passejant per una corda a 10 metres d’altura! Jungle Trek ofereix als nens a partir de 4 anys fins als adults més salvatges una oportunitat per gaudir de les aventures de 6 circuits de diverses dificultats. Només es requereix la presència d’un adult amb cada grup d’infants perquè, juntament amb els monitors de l’espai, perfectament entrenats, estigui garantida la seguretat a les instal·lacions. Perdre els teus fills per la selva del Jungle Trek és una experiència familiar que us omplirà de bon humor!

La vil·la d’un alt càrrec de la Tàrraco romana

Després de l’aventura, potser cal una mica de repòs amb un passeig per la història. Molt a prop de la platja d’Altafulla hi ha les restes d’un nucli romà que va estar dedicat a l’activitat agrícola i al lleure. És la Vil·la romana dels Munts, construïda al segle I dC, on van viure Caius, un patrici que va ser alt funcionari de l’administració romana, i la seva esposa Faustina. El conjunt forma part de la Tàrraco romana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, i està obert tot l’any excepte els dilluns. A més, a l’estiu, el Museu Arqueològic de Tarragona hi organitza gratuïtament visites teatralitzades amb Caius i Faustina com a guies d’excepció. Rebutjaràs la invitació d’un patrici que et convida a casa seva?

Recuperant el camí de ronda d’Altafulla

Amb trams recentment estrenats, el camí de ronda d’Altafulla és un dels grans plaers recuperats pels autòctons i visitants de la Costa Daurada. En direcció a Torredembarra el trajecte es fa per penya-segats rocosos i platges tan boniques com la del Canyadell. Sens dubte el gran impacte del camí de ronda és l’imponent far de Torredembarra, el més alt de Catalunya, amb 38 metres de torre. A l’estiu, aneu alerta si camineu a plena llum del sol, que al camí hi ha poca ombra per descansar.

Les fires de diumenge i la Nit de les Bruixes

La setmana acaba als carrers d’Altafulla amb mercats que revitalitzen el comerç i l’ambient del poble. A l’avinguda Marquès de Tamarit es van cedint el testimoni d’un diumenge a l’altre parades dedicades als nens i nenes, a l’art i la creació, a les antiguitats i la decoració vintage, i la fira anomenada DO del Camp, amb productes amb denominació d’origen d’aquestes terres. Tens a la teva disposició una proposta temàtica diferent cada cap de setmana.

Però per inquietant, divertida i singular, la iniciativa de cada últim cap de setmana de juny. La vila closa d’Altafulla és l’escenari de la Nit de les Bruixes, que dura, de fet, dos dies. Els carrers empedrats reben les bruixetes, bruixes i bruixots vinguts dels quatre racons del país i quan comença a caure la llum la nit es fa més màgica que mai. Vols aprendre amb les criatures a fer pocions amb llorer i farigola? Vols jugar a predir el futur amb un pèndol esotèric? 

Altafulla es converteix en una ciutat medieval encantada, i si no hi ets, pot ser que et caigui a sobre un poderós malefici!

Segueix-nos!

Trip and Kids Costa Daurada

Experience Catalunya

 

Descarrega't l'aplicació de mòbil:

Minube costa daurada

Platges.cat costa daurada
 

 

També ens trobareu aquí:

 

Què necessites?