Aventura, velocitat i passeig en bici per Salou

Bungee RocketBungee Rocket
CAMBRILS
SALOU

Salta, corre, llança’t, escala, remunta, accelera, pedala! En aquesta TripIdea no  permetrem que et quedis assegut. Avui toca activitat per a tu i els teus. Fes un bon esmorzar i posa’t en marxa! A la Costa Daurada hi ha activitats familiars per terra, mar i aire que et faran moure el cos!

Un bosc de diversió per a les criatures

Comencem al Bosc Aventura de Salou, un parc d’oci a l’aire lliure per a nens de totes les edats. Hi ha jocs i recorreguts de diverses dificultats: passarel·les de fusta entre els arbres, camins i xarxes de corda per superar, minigolf, rocòdrom i, per damunt de tot, vuit recorreguts de tirolina de fins a 80 metres de llarg i una alçada de fins a 10 metres. La instal·lació té 4 circuits principals i un total de 55 jocs amb la natura com a escenari. Les criatures a partir de tres anys es divertiran de valent en un entorn on la seguretat és una condició fonamental. Les emocions trepidants que viuran els teus fills a Bosc Aventura faran que se’ls aturi el temps i vulguin quedar-s’hi per sempre! Això sí, entre tant de rebolcar-se entre els arbres, saltar, caure i tornar-se aixecar, no et garantim que puguis evitar una gran rentadora amb dosi extra de detergent! Però oi que és bonic veure els nens gaudir de veritat?

Per als ganàpies més grans també hi ha activitats per abandonar l’estrès intersetmanal. El paintball, aquesta guerra de boles de pintura amb escopetes d’aire comprimit, és la fórmula ideal per a una revenja amb el teu cap. Vine amb una bona colla, feu equips, i a disparar! Els nens i nenes menors de 12 anys també poden fer punteria amb les pistoles del paintball a l’espai infantil, on han d’enderrocar i encertar dianes, ampolles i mòbils. Carrega, apunta i foc!

Karting a la Costa Daurada

Però si vols sensacions fortes, a les curses de karts. Sense sortir de Salou tens dues opcions de diferent tecnologia, karts de benzina i karts elèctrics. Al Karting Salou organitzen curses amb l’olor de benzina de tota la vida. Per a adults en un circuit de 900 metres, i per a nens d’entre 4 i 13 anys a la pista infantil de 300 metres. Per poder acompanyar els nens en la transició d’una categoria a l’altra també tenen cotxes biplaça, i així poden fer els primers revolts en un circuit de competició sota control. Aquí també pots pujar a l’atracció Bungee Rocket, una catapulta gegant que et llança dins d’una bola a 90 metres d’altura a 180 km/h en 1,3 segons. Un bon entrenament de velocitat! A l’atra instal·lació del municipi, l’Elèctric Karting Salou, els vehicles són amb bateries de liti i funcionen només si han estat endollats al carregador. Una experiència diferent però amb la mateixa potència sota els peus! Tenen un bar per fer un refrigeri després de la cursa. 

De Salou a Cambrils en bicicleta

Acabem aquesta TripIdea amb un passeig més relaxat, típic de la Costa Daurada, després de tanta adrenalina. El Port de Salou i el de Cambrils estan units per un carril bici de prop de 7 km de llarg. Fer-lo pedalant a ritme suau amb tota la família és una agradable manera de pair un bon dinar. Passaràs per damunt de la Riera de Maspujols i no perdràs ni un moment el mar de vista. Trobaràs bancs per descansar al llarg del recorregut, i si el fas en època de bonança, ja saps on anar-te a capbussar! No pateixis pel cansament, perquè si no et veus amb cor de tornar pedalant, hi ha autobusos urbans que uneixen les dues poblacions per la via paral·lela al carril bici. I per descomptat, si prefereixes fer el trajecte amb patins, el camí està ben asfaltat per fer-ho possible. 

Segueix-nos!

Trip and Kids Costa Daurada

Experience Catalunya

 

Descarrega't l'aplicació de mòbil:

Minube costa daurada

Platges.cat costa daurada
 

 

També ens trobareu aquí:

 

Què necessites?