6 LLOCS "INSTAGRAMEJABLES" DE LA COSTA DAURADA

@inside_the_landscape@inside_the_landscape
MONT-ROIG DEL CAMP
MONTBLANC
MONTFERRI
MORERA DE MONTSANT, LA
TARRAGONA
VENDRELL, EL

La Costa Daurada és un territori amb uns paisatges increïbles, plens de contrastos i d’una bellesa perfecta. Roques vermelloses a l’interior s’alcen de puntetes per veure el mar o es converteixen en les millors talaies per veure despuntar o pondre’s el sol. Prats convertits en catifes de colors, arquitectures que testimonien el pas d’antigues civilitzacions o que són l’empremta d’un estil únic i intransferible d’aquestes terres, el modernisme. O espais naturals d’una gran harmonia que ens reconcilien amb la Terra.

Avui us mostrem sis llocs ‘instagramejables’ de la Costa Daurada, un per comarca, perquè quan hi aneu, captureu imatges úniques i intransferibles.

1/ L’Areny de Mont-roig, amb les seves roques modelades des de l’època del triàsic, fa més de 250 milions d’anys, és un lloc espectacular, d’una bellesa única, eterna. I ja que hi sou, podeu enfilar-vos fins a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca

@rosamarigabriel@rosamarigabriel

2/ A l’Amfiteatre de Tarraco podeu posar-vos en la pell dels gladiadors o asseure’s a les seves grades i esperar a que comenci un espectacle de batalla naval o a que deixin anar els lleons. Al seu damunt, l’omnipresent MareNostrum, mar de civilitzacions.

@nuria.riera@nuria.riera

3/ Del blau del mar al paisatge verd de les vinyes de Montferri per admirar el santuari de la Mare de Déu de Montserrat, una de les joies modernistes de la Costa Daurada que, a vista d’ocell, adopta la imatge d’un vaixell que ha posat rumb cap a Montserrat, la muntanya sagrada.

@c.garrabe@c.garrabe

4/ La Conca de Barberà és, sens dubte, una de les comarques amb més varietats de colors a la seva pell, que muta segons l’època de l’any. La Guàrdia dels Prats destaca per les catifes de roselles que tenyeixen de vermell els seus paisatges.

@juli.arroyo2@juli.arroyo2

5/ Al Vendrell, a tocar del nucli marítim de Sant Salvador, hi trobareu Les Madrigueres, una zona d’un elevat interès ecològic, ambiental i paisatgístic, amb un ecosistema propi amb diversitat d’hàbitats. La seva harmonia us connectarà amb el planeta, ja ho veureu.

@marcsolepuig@marcsolepuig

6/ Encimbellada al Parc Natural de la Serra del Montsant, la Roca Falconera ofereix postals d’una gran bellesa natural. Des de La Morera de Montsant, el poble més alt de la Costa Daurada, La Falconera adopta diferents colors a mesura que avancen les postes de sol.

 

Què? Som-hi? Ah! Quan immortalitzeu les vostres imatges, no oblideu etiquetar-nos @costadauradatur!

Segueix-nos!

Trip and Kids Costa Daurada

Experience Catalunya

 

Descarrega't l'aplicació de mòbil:

Minube costa daurada

Platges.cat costa daurada
 

 

També ens trobareu aquí:

 

Què necessites?