Empreses membres

Hotels

.

fachada_al_anochecer.jpg

Situat al centre històric de Tarragona, davant de l’amfitetre romà, l’H10 Imperial Tarraco és un hotel emblemàtic amb una ubicació privilegiada amb vistes al mar.

amh.jpg

Benvinguts al nou oasi de la costa Daurada. Gaudeix de tots els serveis i instal·lacions d’un hotel de 4 estrelles a la platja d’Altafulla.

entrada_hotel.jpg

Catalogat com edifici modernista d’interès arquitectònic, l’hotel Villa Retiro, de cinc estrelles, respecta l’arquitectura i l’estil modernista dels seus orígens preservant els colors, els mosaics i la façana de la casa colonial original.

b1.jpg

El Xalet de Prades ofereix la possibilitat d’una reunió única, en un entorn rural i en un ambient confortable i tranquil al mig del Parc Natural de les Muntanyes de Prades. Som un aparthotel rural amb diferents i originals allotjaments: cases ecol

_r1b7591-rericdherouville.jpg

Un nou hotel boutique 5* ubicat al racó més bonic de Catalunya.

Regente Aragón, un hotel urbà i dinàmic que es mou i canvia amb el ritme de les inquietuds dels seus clients.

Hotel familiar de més de 90 anys d’història al Priorat, una de les comarques menys conegudes de Catalunya però amb més personalitat I història. Dedicats a l’enoturisme I el turisme de negocis.

Hotel dissenyat inspirat-se en l'ambient romàntic d'un poble pescador del Mediterrani. 

L’hotel Class és a Valls, que a més de ser la ciutat capital dels Castellers a la Costa Daurada i a Catalunya, és una ciutat dinàmica en un entorn rural meravellós, plantat de vinyes, garrofers i oliveres en el que es respira un autèntic ambient m

27etrypportcambrils-supterrace.jpg

Més de 500 metres quadrats de salons repartits en 8 sales, amb capacitat per a més de 550 persones. 
Facilitats per a qualsevol tipus de muntatge.

Què necessites?