Empreses membres

.

5sences_events.jpg

Spain 5 Senses compta amb dues marques. 5 Senses Lifestyle dedicat a crear experiències i tot tipus de serveis per a clients de luxe. Amb la marca One Event ens dediquem als esdeveniments corporatius i serveis generals MICE.

2018poblet0152.jpg

Gaudiu d’un entorn Patrimoni de la Humanitat per les vostres reunions d’empresa.

INFINITUM compta amb 3 camps de golf, votats com Millor Complex de Golf a Europa i un Beach Club nominat per Millor a Europa pels World Travel Awards.

Amb incomparables vistes al mar, Flamma ofereix una gastronomia mediterrània de proximitat, amb producte de màxima qualitat.

whatsapp_image_2022-03-31_at_11.00.57_am_1.jpeg

Formula GT és una empresa dedicada a oferir serveis d’experiències amb vehicles tipus Ferrari, Lamborghini, Fórmules i cotxes de competició, en tots els circuits de velocitat.

apartaments_port_plaza_1

Situats en el cor de Tarragona, des de Port Plaza Apartaments podràs accedir a les principals zones de la ciutat caminant i sense necessitat d’usar vehicle.

arenal_037.jpg

Escultures de sorra per tot tipos d’esdeveniment.

empresa_plana_autocars.png

Empresa Plana és un dels principals grups de transport de viatgers per carretera de Catalunya, amb principals bases operatives a Tarragona, Reus, Vilanova i la Geltrú i Barcelona.

autolux_flota.jpg

A Autolux oferim solucions de mobilitat. 

Què necessites?