Platges i cales Platges

Cala de la Vinya

Cala de la Vinya de Salou, la capital turística de la Costa Daurada, és una petita platjola urbana de 44 metres de longitud, molt apreciada i concorreguda. Situada a la zona del Cap Salou, i flanquejada per sengles roquissars als dos extrems, la seva sorra és fina i daurada, les seves aigües, cristal·lines i tranquil·les, i l’accés al mar es fa a través d’un suau pendent, ideal per a famílies amb nens. Tot i les seves reduïdes dimensions, Cala de la Vinya disposa d’una àmplia oferta de lloguer de serveis.

Coneguda també com Cala Pinetell, a Cala de la Vinya s’hi pot accedir recorrent el camí de ronda de Salou i s’hi poden practicar diferents activitats nàutiques i d’oci, principalment els patins sense motor. Cala de la Vinya compta també amb una via marina per a la pràctica de la disciplina de natació en aigües obertes de la triatló que va fins a Cala de la Font i la platja Llarga.

Cala de la Vinya ofereix també nombrosos serveis per al visitant, llocs de vigilància i socors, guingueta-bar, i compta amb el segell ISO 14001 acredita la seva excel·lent salubritat i qualitat ambiental i turística.

 

cat_longitud_metres44 cat_sorra_fina cat_entrada_plana cat_bandera_estat_mar cat_dutxes cat_wc cat_salvament_socorrisme cat_bar cat_lloguer_gandules cat_lloguer_para-sols cat_activitats_nàutiques

 

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

Què necessites?