Esports Nàutica

Esquí nàutic, caiacs, kitesurf, motonàutica, submarinisme... El mar als teus peus! A més de totes aquestes activitats, l'Estació Nàutica ofereix serveis nàutics com ara amarratges, compravenda d’embarcacions, reparacions i classes per a aconseguir la titulació necessària per a navegar. Una multitud de propostes per fer del mar un mitjà de vida. I si vols acostar el mar als més petits, també hi ha programes específics per a escoles i empreses.

 

 

Els experts recomanen...

1. La que més agrada

Pilotar una moto nàutica és tota una experiència. Et permetrà solcar les aigües mentre la brisa marina t’impacta a la cara o bé creuar les ones observant a la llunyania la platja i tot l’skyline del litoral. Pots fer aquesta activitat a través d’un circuit delimitat a poca distància de la platja, o bé seguint una ruta i acompanyat per un instructor. A més, has de saber que no fa falta cap tipus de titulació per pilotar aquestes motos. El mar és teu!

2. La més innovadora

Vols conèixer com treballa un arqueòleg sota l’aigua? Aquesta activitat et permet fer submarinisme enmig de les restes enfonsades d’un vaixell anglès del segle XIX i observar una excavació subaquàtica a molts pocs metres de profunditat. Podràs veure part de la càrrega que transportava l’embarcació, contemplar les tasques diàries d’un arqueòleg i veure els materials que utilitzen en la seva investigació. Una experiència única!

3. La més divertida

Aquesta és una experiència per viure-la amb la família i amics. Practicar la pesca esportiva des d’una embarcació a motor t’assegura una estona molt divertida i et garanteix unes captures segures. Una activitat totalment responsable amb el medi natural, supervisada per un monitor professional i apta per a totes les edats, inclosos els nens. A més, si vols, pots gaudir d’una embarcació exclusiva.

4. La més arriscada

T’imagines volant sobre el mar? Amb el flyboard podràs experimentar la sensació de sortir de les aigües i elevar-te fins a 15 metres d’altura amb els moviments més diversos, o senzillament moure’t per sobre de les aigües. Només necessites equilibri i moltes ganes d’aventura!

Propostes d'activitats nàutiques

Troba totes les propostes i coneix la seva situació

Mapa: Localitza les activitats
Filtrar per:
MAPA

Què necessites?