Esports Escalada

×

Missatge d'avís

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

La Costa Daurada és una zona geogràfica on predomina la roca, el gres, el granit, la calcària i el conglomerat. És per això que en els últims anys s’ha convertit en un punt de trobada dels aficionats de l’escalada. Trobareu vies fàcils, una mica més complicades i directament difícils, però s’ha de recordar sempre que és necessari portar l’equipament adequat i una assegurança.

Si ets un aficionat a l’escalada, has de visitar Siurana. Es tracta d’un petit poble rodejat de penya-segats als voltants del parc natural del Montsant. Es miri on es miri, s’imaginen traçats per on escalar on probablement algú ja hagi obert una via. Compta amb centenars de vies equipades i sembla que en continu augment. De fet, és un lloc de pelegrinatge d’escaladors vinguts de tots els racons del món, ja que compta amb una de les millors escoles d’escalada a nivell mundial.

Si és la teva primera vegada, consulta les empreses de turisme actiu per tal de contractar un monitor!

 

Consells i advertències:

  • Consulta si hi ha restriccions temporals per a l’escalada a causa de l’època de reproducció d’aus.
  • Els equipadors de les vies no es fan responsables de l’estat dels ancoratges. És responsabilitat dels escaladors de mantenir les infraestructures en bon estat. En cas contrari, és necessari avisar els responsables de la zona de les faltes o els desperfectes.
  • Es recomana disposar d’una assegurança personal per tal de cobrir els riscs d’accidents.
  • És necessari tenir cura del medi ambient: no tiris escombraries i cuida la flora i la fauna, evitant obrir nous senders.

Troba totes les propostes i coneix la seva situació

Mapa: Localitza les activitats
Escalada
Filtrar per:
MAPA

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

També et pot interessar

Què necessites?