Esports Cicloturisme i BTT

×

Missatge d'avís

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Saps què? La bicicleta és el millor aliat de les persones aventureres que volen conèixer la Costa Daurada d’a prop. Una activitat a l’abast de tothom i de persones de totes les edats. Pots gaudir de l’oferta d’activitats tant en bicicleta de muntanya com de carretera. Una recomanació: A Mont-roig del Camp hi trobaràs el Centre BTT que ofereix 143 km de circuits, 10 rutes i quatre nivells de dificultat, per a adults i nens, per a experts i debutants. Cambrils, per altra banda, posa a la teva disposició tota una xarxa de rutes per recórrer la Costa Daurada amb la bicicleta de carretera.

Et ve de gust recórrer el territori en bici? Aquí t’oferim unes quantes rutes adaptades a tots els públics i per paisatges tant de muntanya com de litoral. Gaudeix-les! Si necessites més informació, pots posar-te en contacte amb els respectius Patronats de Turisme i et donaran més detalls sobre les rutes. 

 

BTT

 

Què necessites per a emprendre una excursió en bici?

Molt fàcil!

El kit bàsic inclou:

 • Calçat de muntanya adequat
  Hi ha trams que poden ser de pedres grans i, d’altres, de sorra fina, així com trams de pendents més pronunciades. El calçat és un element bàsic ja que resguarda la part del cos més implicada en aquest exercici: els peus!
 • Aigua
  Pots portar una ampolla d’aigua o qualsevol beguda rica en minerals per a recuperar-te de l’esforç. Mai comencis aquest tipus de sortides sense una bona provisió de líquid.
 • Gorra
  Protegir-se dels raigs del sol és bàsic. Així que t’aconsellem que portis una bona gorra o barret per a emprendre la ruta. Recorda també la crema solar!
 • Càmera de fotos
  Una experiència que no queda enregistrada només es pot reviure amb la ment. Una càmera de fotos o un mòbil poden ajudar-te a immortalitzar alguns dels paisatges més fascinants que trobis pel camí. Si vols, pots compartir les teves fotos amb nosaltres, i les enllaçarem a l’espai destinat a les nostres xarxes socials, perquè altres viatgers gaudeixin de les teves instantànies.

Troba totes les propostes i coneix la seva situació

Mapa: Localitza les activitats
Propostes de rutes cicloturístiques i BTT
Filtrar per:
MAPA

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

També et pot interessar

Què necessites?