Estrenar abans que ningú les novetats de PortAventura World

Ferrari LandFerrari Land
VILA-SECA

Si no has estat mai a PortAventura World, ara és la teva! Si ja l’has visitat abans, sigues el primer a descobrir les novetats del parc d’atraccions de referència del sud d’Europa, en plena Costa Daurada! El parc obre la temporada al mes de març i no hi ha cap motiu per esperar ni un sol dia per gaudir-ne!

 

El Cirque du Soleil celebra els 20 anys del parc

PortAventura World es renova cada any, però des que s’ha proposat celebrar els 20 anys durant el 2015, les propostes es multipliquen. Tot això sense oblidar les atraccions històriques, com el Dragon Khan –que en el seu moment va batre tots els rècords–, el divertidíssim TutukiSplash, les més recents Shambhala, la muntanya russa més alta d’Europa; Stampida, HurakanCondor iFuriusBaco. I recorda que no tot són atraccions: no et perdis SésamoAventura i el nou Costa CaribeAquaticPark, el parc aquàtic més complet del continent. Si a més vols dormir a PortAventura, pots escollir entre 4 hotels completament tematitzats dins i fora del recinte. Un autèntic paradís per a les criatures i per a tota la família!

El nou món de Ferrari a la Costa Daurada

El 2017 els admiradors de la marca del cavallinorampante estaran d’enhorabona. Ferrari estrena un nou parc d’atraccions al costat del complex de PortAventura World, el primer de la firma automobilística a Europa, que en té un a Abu Dhabi. El d’aquí és Ferrari Land i seran 75.000 metres quadrats dedicats a viure les emocions de la velocitat que caracteritzen la marca amb propostes per a totes les edats. Podràs pujar a l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa i gaudiràs de la muntanya russa que simula la conducció d’un dels cotxes més emblemàtics del mercat. 

Segueix-nos!

Trip and Kids Costa Daurada

Experience Catalunya

 

Descarrega't l'aplicació de mòbil:

Minube costa daurada

Platges.cat costa daurada
 

 

També ens trobareu aquí:

 

Què necessites?