Turisme Familiar En plena natura

L’interior de la Costa Daurada és un indret excepcional per gaudir amb la natura, un paradís pels amants dels esports a l’aire lliure, de les caminades i dels paisatges d’infart emmarcats en un cel blau. 

En aquest entorn natural increïble podreu practicar diferents modalitats de turisme actiu per descobrir la flora i la fauna pròpia del territori. Us proposem fer excursions per conèixer aiguamolls, rutes amb bicicletes, sigui per la muntanya o vora el mar; senderisme, i fins i tot, podreu arribar fins a les profunditats de la terra visitant coves i mines com autèntics espeleòlegs.

A més, us garantim que quedareu enamorats sense remei d’espais tan atractius com el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet (inclòs al Pla d’Espais d’Interès Natural) o com els boscos de les muntanyes de Prades o del Parc Natural de Montsant, que acull als seus peus la Cartoixa d’Escaladei, la primera cartoixa de la península Ibèrica.

Us convidem a gaudir de l’interior de la Costa Daurada amb calma i tranquil·litat per impregnar-vos de paisatges d’infart on podreu aturar el temps després de mil i una activitats.

 

Troba totes les propostes i coneix la seva situació

Mapa: Localitza les activitats
Filtrar per:
MAPA

Què necessites?