Platges i cales Platges

Platja de la Savinosa

La platja de la Savinosa és una de les poques platges mixtes de Tarragona i de la Costa Daurada, en la què hi conviuen nudistes i tèxtils. Situada a peus de la carretera N-340, La Savinosa té uns 350 metres de longitud, és de sorra fina i daurada i, com la resta de platges de la ciutat, té un fàcil accés a les aigües que són càlides, cristal·lines i molt tranquil·les.

A la platja de la Savinosa s'hi pot accedir a peu, a través del fantàstic camí de ronda de Tarragona, en cotxe i en transport públic. Entre els seus serveis, la platja compta amb una zona d’aparcament, guingueta, lavabos, dutxes i rentapeus, servei de vigilància i socorrisme, passarel·les d’accés i bany assistit amb cadira amfíbia.

La platja de la Savinosa també gaudeix de la Bandera blava que l’acredita com una platja de qualitat tant a nivell de salubritat de la sorra i l’aigua, com dels serveis que ofereix.

 

cat_longitud_metres350 cat_sorra_fina cat_entrada_plana cat_bandera_estat_mar cat_naturista cat_dutxes cat_wc cat_wc_persona_discapacitat cat_passeres_accés cat_cadira_amfibia cat_salvament_socorrisme cat_bar

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

Què necessites?