Platges i cales Platges

Cala dels Llengüadets

La cala dels Llenguadets de Salou, la capital turística de la Costa Daurada, és una petita caleta urbana d’uns 60 metres de longitud, però amb una bellesa singular ja que és un lloc ideal per gaudir d'una de les millors postes de sol del municipi.

Situada entre les puntes de Puig-roig i Ferreries i unida amb la platja dels Capellans a través del camí de ronda, la cala dels Llenguadets, envoltada de natura, és de sorra fina i daurada, aigües cristal·lines i tranquil·les, i el seu accés al mar es fa a través d’un suau pendent, ideal per a famílies amb nens.

La cala dels Llenguadets, a la qual només s’hi pot accedir a peu a través del camí de ronda de Salou, té guingueta-bar, i compta amb el segell ISO 14001 que acredita la seva excel·lent salubritat i qualitat ambiental i turística. La cala també disposa de dades actualitzades d’aforament per webapp.

 

cat_longitud_metres61 cat_sorra_fina cat_entrada_plana cat_bandera_estat_mar cat_dutxes cat_wc cat_wc_persona_discapacitat cat_passeres_accés cat_cadira_amfibia cat_salvament_socorrisme cat_bar cat_restaurant cat_lloguer_gandules cat_lloguer_para-sols cat_activitats_nàutiques cat_parc_infantil  

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

Què necessites?