Natura Rutes de senderisme

Montsant 360º

37 Carrer Major
43360 Cornudella de MontsantTarragona, Catalunya
, Mòbil+34610178017
montsant360_4.jpg

Montsant 360º és una ruta (de 80km en quatre etapes) que recorre tot el Parc Natural de Montsant passant pels termes municipals que hi formen part: Cornudella de Montsant, La Morera de Montsant, Escaladei, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, La Figuera, Cabacés, La Bisbal de Falset, Margalef i Ulldemolins.

El Montsant és conegut per la serva tradició eremítica, per això, al llarg de l’itinerari, passareu per totes les ermites que s’hi troben: La Pietat, Sant Roc, La Foia, Sant Salvador, Sant Bartomeu de Fraguerau, Sant Antoni, Santa Magdalena, Mare de Déu de Montsant i Sant Joan del Codolar.

A part de passar per tots els punts habitats de la serra, també pujareu al punt més alt del Montsant, la Roca Corbatera. Aquest cim, situat a 1163m sobre el nivell del mar, és el punt més alt del parc natural de la Serra  de Montsant. Es troba a la part est, sobre els cingles de Cornudella de Montsant i és el lloc idíl·lic per gaudir de les vistes de tot el territori que caracteritza la comarca; els penya-segats de Siurana; zona d’escaladors, Cornudella de Montsant, Albarca i fins i tot el desaparegut poble de Gallicant, i si el dia és clar i assolellat, també s’hi poden observar els Pirineus i l’illa de Mallorca.

Si us agrada caminar, gaudir de la natura, emocionar-vos amb els paisatges, aquesta és la vostra ruta.

Tot l'any, segons disponibilitat d'allotjament.

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

Què necessites?