Natura Rutes de senderisme

Montsant 360º

Montsant 360º és una ruta (de 80km en quatre etapes) que recorre tot el Parc Natural de Montsant passant pels termes municipals que hi formen part: Cornudella de Montsant, La Morera de Montsant, Escaladei, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, La Figuera, Cabacés, La Bisbal de Falset, Margalef i Ulldemolins.

El Montsant és conegut per la serva tradició eremítica, per això, al llarg de l’itinerari, passareu per totes les ermites que s’hi troben: La Pietat, Sant Roc, La Foia, Sant Salvador, Sant Bartomeu de Fraguerau, Sant Antoni, Santa Magdalena, Mare de Déu de Montsant i Sant Joan del Codolar.

A part de passar per tots els punts habitats de la serra, també pujareu al punt més alt del Montsant, la Roca Corbatera. Aquest cim, situat a 1163m sobre el nivell del mar, és el punt més alt del parc natural de la Serra  de Montsant. Es troba a la part est, sobre els cingles de Cornudella de Montsant i és el lloc idíl·lic per gaudir de les vistes de tot el territori que caracteritza la comarca; els penya-segats de Siurana; zona d’escaladors, Cornudella de Montsant, Albarca i fins i tot el desaparegut poble de Gallicant, i si el dia és clar i assolellat, també s’hi poden observar els Pirineus i l’illa de Mallorca.

Si us agrada caminar, gaudir de la natura, emocionar-vos amb els paisatges, aquesta és la vostra ruta.

Tot l'any, segons disponibilitat d'allotjament.

37 Carrer Major
43360 Cornudella de MontsantTarragona, Catalunya
, Mòbil+34610178017
montsant360_4.jpg

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

Què necessites?