Esports Golf i Pitch & Putt

Golf Lumine Mediterránea Beach & Golf Community

Camí de Racó, s/n
43481 La Pineda- Vila-seca
Telèfon+34 977129070, Fax+34 977370435

Situat a la impressionant Costa Daurada, a Espanya, a només 40 minuts al sud de Barcelona, a ​​prop de la històrica ciutat de Tarragona i del port de Cambrils, Lumine Mediterrània Beach & Golf Club és un resort d'última generació que s'està guanyant ràpidament la reputació de ser un dels principals destinacions de golf d'Europa.

Lumine és un veritable paradís del golf, amb 45 forats que ofereixen una gran varietat de reptes per a jugadors de tots els nivells i la seva reputació és tal que ha estat elegit com una de les seus per a la segona fase de l'European Tour Qualifying School durant quatre anys consecutius. També és la seu de la PGA del prestigiós esdeveniment anual de la modalitat de millor bola (four balls) d'Europa i ha acollit la 16a edició de la principal fira de viatges de golf, la International Golf Travel Market. El passat mes de febrer, Nordea Tour va celebrar la seva segona sèrie d'hivern al Lumine Golf Club.

El camp de golf insígnia de Lumine, el camp Lakes, ha estat dissenyat per Greg Norman. Inaugurat el 2008 amb la presència de Sergio Garcia en el torneig Pro-Am, les aletes del Gran Tauró Blanc formen part d’aquesta desafiant prova tècnica que es desplega a la acolorida xarxa d'obstacles d'aigua que envolten els aiguamolls de la Sèquia Major. El segon camp de campionat de Lumine, el Camp Hills, és topogràficament molt diferent al seu camp bessó. Dissenyat per l'arquitecte espanyol Alfonso Vidaor, aquest traçat ondulat s'obre pas a través de pintorescos boscos de pins, oliveres, pedreres naturals i afloraments rocosos, i estableix un precedent pel que fa a la forma dels cops i la gestió dels recorreguts. Aquelles persones que optin per jugar en aquest fascinant disseny també gaudiran d'unes vistes increïbles sobre el mar Mediterrani. Per completar l'experiència de golf a Lumine, és possible gaudir d'un altre camp dissenyat per Greg Norman. El camp Ruins bé podria formar part còmodament d’un rànquing dels nou millors traçats del continent i el seu nom fa referència a les ruïnes romanes que formen part dels trets definitoris del traçat.

Les instal·lacions del Lumine Golf Club inclouen l'Escola de Golf i la Pro Shop, dos restaurants de talla mundial: Lumine Restaurant; amb una cuina creativa a la vora del mar on els plats ofereixen les més exquisides textures, aromes i sabors, i el restaurant Hoyo 19, que ofereix un menú diari en una posició privilegiada. També disposa d'un snack-bar, el lloc perfecte per gaudir d'un aperitiu.

El complex compleix amb tots els criteris ambientals per a la gestió responsable de l'aigua i la conservació de la fauna i la flora. Com a resultat, Lumine Golf Club va ser el primer camp a Espanya que va rebre el "Gold Signature Certificate Sanctuary" d'Audubon International.

 

Núm. de forats: 45

Lloguer de buggies · Lloguer de pals · Lloguer de carrets · Carros elèctrics · Pitching Green · Putting Green · Camp de pràctiques · Búnquers de pràctiques · Escola de golf · Casa Club · Vestidors · Dutxes · Restaurant · Cafeteria · Botiga · Hotel Resort

Membre de:  Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt,  Pacific Links International,  Audubon International,  GEO Foundation  i  International Association of Golf Tour Operators (IAGTO)

 

Golf Logotip Lumine

Etiquetes: 

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

Què necessites?