Platges i cales Platges

Platja Llarga

La platja Llarga de Tarragona, situada entre les platges dels Capellans i Cala Fonda, és, amb els seus gairebé tres quilòmetres de longitud, la platja més llarga de Tarragona i de la Costa Daurada. Situada a peu de la N-340, la platja Llarga és de sorra fina i daurada, l’accés al mar és fa través d’un pendent molt suau, i les seves aigües són càlides, tranquil·les i cristal·lines.

La platja Llarga atresora també un espai natural de gran rellevància format, d’una banda, per un aiguamoll i una zona de dunes que són Hàbitat d’Interès Comunitari i estan protegides per la Unió Europea, i de l’altra, pel Pla Especial d’Interès Natural de la Punta de la Móra, a l’extrem nord. A l’hora, també és propera al Bosc de la Marquesa, un refugi de vegetació autòctona.

De fàcil accés a peu, a través de l’espectacular camí de ronda, en cotxe i en transport públic, la platja Llarga ofereix diversos serveis que la converteixen en una platja molt concorreguda i apreciada pel públic familiar. Així, La Llarga compta amb zones d’aparcaments, restaurants, guinguetes, i ofereix també activitats esportives a la sorra i nàutiques. També compta amb passarel·les i disposa de bany assistit amb cadires amfíbies.

 

cat_longitud_metres3000 cat_sorra_fina cat_entrada_plana cat_bandera_estat_mar cat_dutxes cat_passeres_accés cat_cadira_amfibia cat_salvament_socorrisme cat_bar cat_restaurant cat_lloguer_gandules cat_lloguer_para-sols cat_activitats_nàutiques cat_zona_esportiva

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment

Vols alguna proposta personalitzada?

Cultura, natura, gastronomia, vi, activitats a la platja o a l'interior...
T'ho posem fàcil!

CONTINUA LLEGINT

https://nazillispor.com/

Què necessites?