Museu

El Museu Terra es un espacio museístico que recorre la vida tradicional de los pueblos de Cataluña, y muy especiamente de los payeses que habitaban en las zonas rurales. El Museo contiene una exposición de piezas relacionadas con la vida tradicional, la cultura, los payeses, las artes y oficios artesanos, ya casi perdidos. 

 

  

Le musée Terra est un espace retraçant la vie traditionnelle des villages de Catalogne et, plus particulièrement, la paysannerie qui habitait les zones rurales. Le musée abrite une exposition de pièces liées à la vie traditionnelle, à la culture, aux arts, aux métiers artisanaux presque oubliés de nos jours.

The Terra Museum tells you about the traditional way of life in the villages of Catalonia and especially that of the country folk who lived in the rural areas. The museum’s exhibits are related to traditional country life, farm work and artisanal crafts and skills, most of which have now been all but lost.

  

Parada imprescindible per als amants de l’art, acull un important fons d’art català dels últims 120 anys, considerat una de les millors col·leccions de Catalunya. 

  

Parada imprescindible per als amants de l’art, acull un important fons d’art català dels últims 120 anys, considerat una de les millors col·leccions de Catalunya. 

  

Per acostar els nens i joves a la vida del camp, aquest museu té més de 5.000 peces dividides en tres espais: museu del vi, museu de carros i museu de l’oli. 

  

El Museu Terra és un espai museístic que recórre la vida tradicional dels pobles de Catalunya, i molt especialment la de la pagesia que habitava les zones rurals. El Museu conté una exposició de peces relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i oficis artesanals ja gairebé perduts. 

  

El Museu del Port de Tarragona està situat en una antiga nau de dipòsit de mercaderies del port que va ser construïda durant el primer terç del segle XX. El Museu possibilita recórrer la història del port de la ciutat des de l’època romana fins a l’actualitat. Audioguia en català, castellà, anglès i francès. També s’hi realitzen activitats pedagògiques per a infants i exposicions temporals.

Was brauchen Sie?