Diputació de Tarragona
Cellers Modernistes

En carro a la catedral del vi

Una activitat complerta per descobrir en profunditat els tresors de Nulles. Descobreix com funciona un carro i condueix el nostre cavall Chartreuse per una ruta que us descobrirà tots els secrets de l'Alt Camp. Passarem pel jaciment de Rabassats i farem parada a Casafort. L'experiència continua amb la descoberta de la joia modernista de 1917 de Cèsar Martinell, una visita guiada per la Catedral del Vi de Nulles descobrint-ne tots els seus detalls i secrets. Podreu provar vi d’una bota de fusta, entrar al laboratori de l’enòleg i passejar entre tines centenàries i enormes arcades de maó. Finalment podreu veure un audiovisual i fer un tast comentat de tres vins amb pa, oli i fruits secs de km0.

INCLOU:
  • RUTA EN CARRO I CAVALL: Si us agrada la natura i els animals gaudireu amb aquesta aventura. Podreu aprendre com funciona el carro i dur les regnes dels nostres cavalls. Durant la passejada us explicarem curiositats i històries de Valls i l'Alt Camp. Estigueu ben atents!

  • VISITA GUIADA AL CELLER: Recorre els passadissos plens d'història de la cooperativa de Nulles. Passeja entre tines i cubs d'obra centenàries. Un recorregut amè, per a tota la família, on descobrireu aquesta joia modernista de Cèsar Martinell.

  • TAST DE VINS I PRODUCTES KM 0: Conclourem aquesta experiència amb un tast comentat de 3 vins o caves Adernats acompanyats de productes de km 0: pa artesà del Forn de Nulles, avellanes de CoSelva i oli d'oliva arbequina de Nulles.

OBSERVACIONS:

  • Mínim 6 reserves per realitzar l'activitat (4 adults i 2 nens) · Cost mínim per grups més petits: 120€

  • Horaris: Dissabtes, diumenges i festius al matí

    • Passi 1: De 9.15 h a 12.15 h ( 9.15 h Ruta en carro - 10.30 Visita guiada + tast)

    • Passi 2: De 10.30 h a 13.00 h ( 10.30 h Visita guiada + tast - 12.00 Ruta en carro)

PREU:

Adults 25€ · Menors de 12 anys 15€ (IVA inclòs en els preus)

DURADA:

2 h 30 min

HORARI:

Dissabtes, diumenges i festius al matí

CONTACTE:

Experiències Rurals

C/ Estació, s/n, 43887 Nulles Tel: 662 63 63 64

info@experienciesrurals.com · www.experienciesrurals.com

LOCALITZACIÓ

del celler

Reservar experiència

OMPLE EL FORMULARI

* Un cop enviat el formulari, l’encarregat/ada de cada experiència es posarà en contacte amb vosaltres.