Museu d'Alcover

¿Estáis preparados para disfrutar de la naturaleza y de cómo los hombres la hemos aprovechado a lo largo del tiempo? Pues os gustarán estas excursiones. La primera por el camino natural del río Glorieta desde Alcover hasta Mont-ral, además de una gran cantidad de fauna, botánica y patrimonio, os permitirá encontrar tesoros como el Niu de l’Àliga o restos de molinos papeleros.

Esteu preparats per gaudir de la natura i de com els homes l’hem aprofitat al llarg del temps? Doncs us agradaran aquestes excursions. La primera pel camí natural del riu Glorieta des Alcover fins a Mont-ral, a banda d’una gran quantitat de fauna, botànica i patrimoni, us permetrà trobar tresors com el Niu de l’Àliga o restes de molins paperers. A la segona, a Mas Forès us portaran per la vall del riu Glorieta a la seva zona de conreus ecològics i de granja alhora que escoltareu històries i trobareu restes de molins paperers i d’un trull d’oli.

  

"Triàsic en família" és una activitat per descobrir el nostre meravellós patrimoni paleontològic. L'aventura comença quan ens endinsem en un antic mar tropical i el conte "El peix Pedra" ens mostra l'enigmàtic món dels fòssils marins del triàsic descoberts a Alcover-Mont-ral. Es fa una rèplica amb guix del fòssil més gran de l'exposició per endurse'l a casa i pintar-lo. La visita en família també inclou la passejada interactiva per l'altra exposició del museu, "Ca Batistó, modernitat burgesa".

Què necessites?